Wersja 1.0.0.21
Po pierwsze, kilka rzeczy zostało zmienionych, usuniętych lub dodanych. Nadal nie jest to idealny mod Modhub, ale dla mnie jest więcej niż wystarczający. Jeśli plik jest dla Ciebie za duży lub masz problemy z wydajnością (w takim przypadku problemem jest prawdopodobnie Twoja konfiguracja gry), lub cokolwiek innego, po prostu znajdź inny mod. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy dali pozwolenie na różne rzeczy lub aktywnie pomogli. Należą do nich Dachau_Agrar, NoMercy, Finanzamt31er, BildschirmBjarne923, JKButscher i Ben123. Podziękowania również dla 7_Darth_Shadow_7 za obszerne testy. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem.
Oto kilka innych rzeczy, które zostały zrobione z modem. Stało się to trochę mylące po wszystkich aktualizacjach. To już nie jest dla mnie wersja beta.
Jeszcze raz dziękujemy Dachau_Agrar, NoMercy, Finanzamt31er, BildschirmBjarne923, JKButscher i Ben123. – Materiał serii 25, koniec z cieniowaniem pojazdów serii 22
– Wybór kolorów nadwozia, dachu, korka wlewu paliwa, lampy ostrzegawczej, kompresora, felg i obciążników.
– Nowy pakiet oświetlenia, statyczne i realistyczne. Wszystkie standardowe dla serii 25, nowo wyprodukowane przez Dachau_Agrar. Halogenowe i LED-owe światła robocze z lub bez światła górnego. Bardzo dziękujemy za to
– Wnętrze zostało przeprojektowane (nie idealnie, ale lepiej niż wcześniej)
– Przeprojektowano DBL. Nowe ikony na prędkościomierzu (zatwierdzenie od Finanzamt31er)
– Animowane części, takie jak wydech (tylko gdy maska jest pusta), dźwignia przyspieszenia, dźwignia kierunkowskazów, osłona przeciwsłoneczna, lampa ostrzegawcza, wlot powietrza, maska, korek wlewu paliwa, linka holownicza i wszystkie anteny
– Dodano różne naklejki. Dzięki noMercy
– Rozszerzono sterowanie interaktywne
– Konfiguracja wydechu: standardowa lub ze stali nierdzewnej
– Przerobiono konfigurację opon
– Dostosowano fizykę jazdy i realistyczny dźwięk autorstwa uncle_fish_870
– Konfiguracja WOM, błotników, reflektorów, radia, GPS, piast, lampy ostrzegawczej, kierownicy, znaków ostrzegawczych itp. (dywanik, znaczek turbo, linkę holowniczą i podkowę można usunąć za pomocą IC)
Każdy, kto znajdzie błędy, może je zachować lub uprzejmie mnie poinformować. Wtedy przyjrzę się ponownie. Żabie oko ostatnio bardzo mnie zajmuje. Kosztowało mnie trochę, czego teraz mi brakuje. Jednak wszelkie błędy zostaną naprawione w przyszłości.
Celowo pominąłem tylne światła LED i felgi Jantes. Nie podobają mi się i tylko dodają niepotrzebnej masy.
Opcje konfiguracji:
– Rozmiary opon
– Błotniki
– GPS
– Wybór koloru
– Znaki ostrzegawcze
– Obrotowe światła sygnalizacyjne
– Kierownica
– Reflektory
Zainstalowany system DBL (Variotronic)
Zainstalowany system interaktywnego sterowania
Materiał 25 mm
Rozmiar pliku jest nieco duży, około 93 MB.
Jeśli Ci to przeszkadza, nie korzystaj z moda.
Po prostu szukaj dalej lub zrób go sam.
Ciągnik z pewnością nie jest idealny (wersja beta), ale nie ma żadnych ostrzeżeń ani błędów.
Felgi pokazane na zdjęciach nie są zawarte w tej wersji.
Zanim policja praw autorskich się odezwie, najpierw sprawdź, a potem komentuj.
Zalecany mod:
Interactive Control
https://modsfile.com/ou7byyif358l/FS25_ ... 2.zip.html